.

.

TOTS 21

Torna el cap de setmana competitiu per als equips del Rugby Tarragona

Aquest dissabte 22 de febrer les instal·lacions del Rugby Tarragona al Complex Educatiu comptaran amb la presència de gairebé un centenar de nens de les escoles de rugby del CNPN-Enginyers i del XV del Vallès / Badalona, que juntament amb els de l’Escola del Rugby Tarragona gaudiran d’una jornada de rugby. Els tres clubs hi participaran en les diferents categories, des de Sub6 fins a Sub14. Els partits tindran una durada de 20-25 minuts, segons la categoria, amb un total de 40-50 minuts. La jornada s’iniciarà a les 10,30 del matí i finalitzarà als voltants de la 1 del migdia.

D’altra banda, els infantils del Rugby Tarragona (Sub16) es desplaçaran al camp de La Guinardera per enfrontar-se amb el Sant Cugat a les 12 del migdia en el partit corresponent a la desena jornada de lliga de la seva categoria, encontre que es preveu força disputat ja que el Tarragona ocupa el 4t lloc en la classificació i el Sant Cugat el cinquè.

I el diumenge, el primer equip-sènior es desplaçarà a Barcelona, al camp de la Teixonera, per jugar a les 2 del migdia contra Barça B el partit corresponent a la catorzena jornada de lliga, amb l’objectiu de remuntar la mala ratxa que els ha acompanyat en les darreres setmanes; apuntar però que el Barça B ocupa el 4t lloc en la lliga de Primera Catalana i el Tarragona, el vuitè.