.

El quadre de professors de l’Escola de Tennis

El quadre de professors de l’Escola de Tennis

L’Escola de Tennis Infantil i Juvenil del TennisPark està assolint amb escreix els objectius que s’havia marcat a principi de temporada. Així, pel que fa al nombre de participants s’han superat ja les 170 matrícules, “una de les xifres més altes mai aconseguides i que posa de manifest tant la creixent afició que la pràctica competitiva i lúdica del tennis està tenint entre els més joves, com també el reconeixement cap a una Escola que és un referent gràcies a l’aposta per la innovació curs rere curs”, explica Xavi Pueyo, director del Club de Cala Romana.

De fet, si l’any passat va arribar a les pistes el mètode de perfeccionament Evolution, enguany s’ha volgut posar encara més èmfasi en la millora de la preparació dels equips de competició, “amb un clar reforç del quadre de professors representat per la incorporació de Joan Cardona, professional de contrastat prestigi dins el camp de l’ensenyament ”, puntualitza Pueyo.

L’Escola de Tennis combina les classes pràctiques amb sessions de físic. Amb tandes d’entrenaments tots els dies de la setmana, inclosos els dissabtes. “Oferim diferents horaris: des del més intens, fins el més recreatiu per tal de que els alumnes entrenin en funció del seu ritme i disponibilitat”, explica el director del Club.