TOTS 21

L’alumnat ha mostrat al públic la feina feta des de l’inici de curs. Foto: Ajuntament

Ha estat un any força complicat per a l’Escola de Música El Morell, però per fi els seus alumnes han pogut tornar a pujar a l’escenari per oferir la seva música a familiars i amics. Així, un any després de les seves darreres actuacions, el centre ha organitzat de nou els tradicionals concerts d’hivern, en aquest cas adaptats a les restriccions actuals per la pandèmia de la Covid-19. Val a dir que l’alumnat tenia moltes ganes de mostrar la feina feta, i aquests concerts han esdevingut pràcticament un premi a la seva tenacitat.

Així, aquest dimarts i dimecres 9 i 10 de març se n’han fet dos de generals i un de tancat al públic, de l’alumnat adult i el cor Les Pit-Roig. Als generals hi han actuat els Grups Instrumentals de Nivell Elemental: Els Martinets (gralles i timbals), Els Pizzicats (violins, violes i violoncels), Ventacordes (flautes travesseres i guitarres) i Picatecles (pianos amb instrumental Orff); les agrupacions de Tallers: Orquestra de Cambra (violins, violes i violoncels), Grup-Tradi Els Mussols (gralles i percussió) i l’Orquestra de flautes de bec, la RedBek; i l’alumnat de Tallers. Uns concerts que s’han regit per les mesures que se segueixen en qualsevol altra activitat cultural que es realitza al Teatre Auditori del Morell, amb l’aforament limitat, distàncies de seguretat, mascareta obligatòria i neteja de mans amb gel hidroalcohòlic.

Un curs atípic

Val a dir que des de l’inici de la pandèmia, l’Escola de Música El Morell no ho ha tingut fàcil i s’ha hagut d’adaptar a fer classes online i amb grups molt petits, en funció de les restriccions de cada moment. De fet, cal destacar el gran treball de tot el professorat perquè l’alumnat no perdés les ganes de tocar i estudiar mantenint el contacte de forma telemàtica.

Redacció