.

.

TOTS 21

Foto d'arxiu de l'Ajuntament de Constantí

Foto d’arxiu de l’Ajuntament de Constantí

Un any més, l’Escola Municipal de Música «Rafael Gibert Recasens» de Constantí ha organitzat per aquest dijous i divendres, 21 i 22 de novembre, activitats diverses que aniran des de jornades de portes obertes a tota la ciutadania fins a d’altres propostes com ara mostres musicals per als nens i nenes de la Llar d’Infants municipal, per tal de poder conèixer de primera mà el funcionament i el projecte educatiu de l’escola coincidint amb la setmana de Santa Cecília, la patrona dels músics (dia 22 de novembre).

Les activitats que es realitzaran són les següents:

Dijous 21 de novembre

A les 15.15 h · A l’Escola de Música. Mostra musical per als nens d’1 i 2 anys de la Llar d’Infants de Constantí, a càrrec dels professors de l’Escola de Música.

A les 18.30 h · A l’Escola de Música. Jornada de portes obertes: Mostra Musical a càrrec del Conjunt Instrumental de Nivell Elemental i del Conjunt de Formació Juvenil. Activitat oberta a tothom.

Divendres 22 de novembre

A les 18.15 h · A l’Escola de Música. Jornada de portes obertes: Mostra Musical a càrrec de la Banda de l’Escola de Música. Activitat oberta a tothom