.

.

TOTS 21

Representants Escola Torroja i Miret. Foto: Cedida

Representants Escola Torroja i Miret. Foto: Cedida


L’Escola Antoni Torroja i Miret de Vila-seca ha estat finalista del Premi Ensenyament atorgat per la Fundació Cercle d’Economia, en la seva IX edició, que es va celebrar el passat dilluns a l’Auditori CaixaFòrum de Barcelona.
Representants de la comunitat educativa de l’escola Torroja i Miret, acompanyats de la regidora d’Ensenyament, Manuela Moya i de la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Sílvia Rodes, van assistir a l’acte que fou presidit per la Consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz. El guardó fou recollit per la directora del centre, Carme Negrillo i per diverses alumnes de l’escola.

El primer premi, va ser atorgat a l’Escola d’Educació Especial Crespinell, l’Escola Lanaspa i l’Institut Montserrat Roig i el segon se’l va endur l’Escola Virolai. A més del centre de Vila-seca, també van ser finalistes l’Escola Pau Delclòs de Tarragona, el Col•legi Montserrat de Barcelona, l’Institut-Escola Les Vinyes de Castellbisbal i l’Institut-Escola Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d’Anoia.

En aquesta edició de 2016, el premi ha rebut 53 candidatures. Els projectes presentats incideixen sobre la millora de l’aprenentatge dels alumnes, l’ús de les noves tecnologies en l’aprenentatge, el desenvolupament de processos de transformació educativa vinculats a l’aprenentatge, el treball competencial, empoderament de les famílies, la millora de la inserció dels alumnes en el món laboral, etc. Són projectes diversos, provinents de totes les demarcacions catalanes i de centres públics, concertats i privats.