.

.

TOTS 21

Imatge d’una de les probes de l’Eternal Running. Foto: Eternal Running

La barreja d»Humor Amarillo’ i cursa de resistència que serà l’Eternal Running Invencible, que tindrà lloc el 2 de juliol als Pallaresos i que formarà part d’un circuit mundial d’aquestes proves, suma ja 1.500 inscrits.

L’organització ha subratllat a Tarragona21 que vindran participants de Xile, Gran Bretanya, França o Portugal, a més de diferents punts de la geografia espanyola. El desembarcament de gent forània als Pallarsos serà important.

L’Eternal Running Invencible forma part d’una ampli circuit de 23 probes que se celebren a Espanya al llarg de l’any i també d’un altre circuit mundial que organitza l’empresa Chicles de Peseta des de l’any 2002, convertint-se en els pioners d’aquestes proves on no es prima la competitivitat sinó el divertiment, destaca Rubén López, director del grup empresarial Chicle de peseta. «Esperàvem mil inscrits i ja n’hi ha 1.500. Ara la fita és arribar als 2.500», afirma.

Celebració d’una prova al País Basc. Foto: Eternal Running

«Els participants hauran de superar deu quilòmetres d’obstacles, des d’alambrades, neumàtics, superar contenidors, superar descàrregues elèctriques, piràmides de sis metres d’alçada, etcètera. Seran constants els obstacles que es trobaran». L’organització vol repetir la prova l’any que ve als Pallaresos seguint el model de repetir diverses edicions en el mateix lloc.

La dels Pallaresos serà una de les 29 proves del cicuit mundial, a l’altura de les que es fan a ciutats com Madrid o Barcelona, però també en lloc com Tailàndia, Xile o Colòmbia.

Els Pallaresos serà la seu de la desena prova en el calendari 2017 de l’Eternal Running, desprès del seu pas per ciutats com Platja d’Aro, Àguilas, Màlaga o Cantabria, i que continuarà por localitats com Còrdova, València o Lisboa i Buenos Aires, a nivell internacional.

El divertiment està assegurat. Foto: Eternal Running

L’Eternal Running Invencible va néixer a Barcelona en l’any 2002, de la mà de Thunar Esport, i el que va començar com una aventura pels mes bojos i atrevits de la ciutat condal, s’ha convertit en un repte en el que participen persones de tot el món.

Les xifres parlen per si mateixes, 15 anys buscant invencibles per tot el món, 218 curses realitzades, en 5 continents i més de 250.000 participants, que ja han obtingut el títol d’Invencible, al creuar la línia de meta.

La cursa, organitzada per la regidoria d’esports de l’Ajuntament dels Pallaresos, quedarà finançada per empreses col·laboradores mitjançant convenis de patrocinis i publicitat. Així mateix, es demanarà col·laboració a Administracions per a que la cursa sigui tot un èxit.

La competició suma les proves més estranyes. Foto: Eternal Running

Descobrir Els Pallaresos

Per la seva part, el regidor d’Esports de l’Ajuntament del Pallaresos, Antoni Tenorio, ha afirmat que des del primer moment «hem buscat situar Els Pallarsos al mapa en un tema que combina esports i entreteniment». Es busca «que els participants se sentin còmodes al nostre municipi i que el descobreixin».

Un atractiu que ha posat en marxa el consistori ha estat un concurs fotogràfic via Instagram, que ha començat a rodar l’u de maig i clourà el 18 de juny. Inclourà quatre categories: Els Pallaresos, categoria esportiva, diversió i la foto amb més ‘likes’. Hi haurà premis com entrades per un concert de David Bisbal a Tarragona o sortejos d’entrades a Port Aventura, Aquopolis o un viatge.

Consulteu en aquest enllaç les bases del concurs fotogràfic.