.

.

TOTS 21

Foto de família dels participants a la trobada d'esbarts de Tarragona

Foto de família dels participants a la trobada d’esbarts de Tarragona

El passat dissabte 4 de juliol a la tarda es va fer al moll de pescadors del Serrallo la tradicional trobada de grups joves que anualment organitza l’Esbart Dansaire de Tarragona com a final de l’escola de dansa.

Juntament amb les tres seccions de l’entitat organitzadora van participar les seccions joves de l’Esbart Sabadell Dansaire i l’Esbart dansaire Ramon d’Olzina de Vila-seca. En total es van fer dinou danses que van fer un recorregut per la majoria de les comarques de Catalunya i van mostrar la riquesa de danses que poden ser realitzades per aquests petits.

Aquesta trobada serveix també perquè els mateixos nens vegin altres balladors i balladores de la mateixa edat que tenen la mateixa afició que ells. La ballada va acabar amb un reconeixement als monitors que durant tot l’any s’encarreguen de l’ensenyament d’aquestes danses, que d’altra manera quedarien en l’oblit, ja que moltes d’elles no són danses vives en aquests moments.

Tot seguit es va fer una dansa conjunta per tots els balladors a la que es van afegir part del públic present, i a continuació es van dirigir al local de l’esbart dansaire on van fer un berenar de germanor abans de marxar cap a les seves localitats.