.

.

TOTS 21

Captura de pantalla del nou vídeo de Shakira. Foto: Youtube

Captura de pantalla del nou vídeo de Shakira. Foto: Youtube

 

L’esperat nou tema de Shakira amb Bizarrap no deixa canya dreta. Porta només unes hores publicat a Espanya i ja està en el primer lloc de tendències de la música, amb 22 milions de visualitzacions a Youtube i més de 200.000 comentaris.

Els dards, per a res subtils, que la colombiana llença a la seva ex parella s’estan colant en la majoria dels temes de conversa de la gent del carrer. Twiiter no ha deixat tampoc passar l’ocasió per omplir-se de milers de mems sobre la cançó. I és que la ‘Sesión 53’ de Bizarrap i la cantant colombiana està plena de referències directes al seu trencament amb Gerard Piqué.

“Tanto que te las das de campeón, y cuando te necesitaba diste tu peor versión” o “Yo contigo ya no regreso, ni que me llores ni me supliques” són algunes de les coses que Shakira li diu a l’ex furbolista, al que tornar a titllar de tenir poc cervell. La sentència més dura, però, arriba poc després: “Me dejaste de vecina a la suegra, con la prensa en la puerta y la deuda en Hacienda”, en clara referència al deute de 90 milions d’euros que l’artista acumulava amb Hisenda.

A la cançó, la cantant colombiana no s’oblida de la nova núvia de Piqué: ” Tiene nombre de persona buena, claramente no es como suena”, diuen la seva nova cançó, referint-se a Piqué i incloent el nom de la seva nova parella, Clara, en la rima. “Cambiaste un Ferrari por un Twingo, un Rolex por un Casio” és un altre dels missatges que ha deixat Shakira en aquest nou tema. Casio ha estat una de les primeres a reaccionar, atès que Shakira infravalora la marca en dir en la lletra “cambiaste un Rolex por un Casio”. Han canviat fins a la seva descripció en la xarxa social: “Potser no som un Rolex, però almenys no ens han deixat per Clara Xia” apunten.

La primera reacció de Piqué davant la cançó de Shakira ha arribat a través del seu compte oficial a Twitter: “Mañana a las 21h, Chup Chup @KingsLeague con todos los presidentes. La vida puede ser maravillosa”. Crida l’atenció a l’última frase, just després d’informar sobre la sessió en línia del seu esdeveniment: «La vida puede ser maravillosa». Al costat d’aquesta frase apareixia un emoji de careta de pallasso.