.

Les Voltors van guanyar aquest cap de setmana al Sitges a casa per 7-5. A les 14.30 les noies del Tarragona van arribar al camp; des d’aquella hora ja es notaven la concentració en les seves cares i les ganes de jugar contra un dels equips més forts de la categoria.

L’empenta de les noies del Tarragona es va fer evident quan al cap de pocs minuts de la primera part arribava la primera marca a mans de Júlia Gurí i que després Marta Modol convertiria pujant els primers 7 punts al marcador local.

Tot i el bon començament de les noies locals, les constants parades van fer que no poguessin jugar al joc que estan acostumades i això els hi va passar factura, obligant-les a defensar una pressió constant de l’equip visitant.

La segona part va començar de la mateixa manera amb el marcador a favor i amb un ritme menys constant que a la primera part, cosa que posava les coses difícils per als dos equips que, tot i que van intentar donar-li una mica de ritme, va ser impossible. Amb aquesta tònica de joc i després de 40 min de neguit va arribar el final del partit que va culminar amb una marca del Sitges que deixava el marcador 7-5 a favor de les nostres Voltors.