TOTS 21

Fotografia de les veteranes del CAT Foto: Cedida

Fotografia de les veteranes del CAT Foto: Cedida


Els equips veterans del Club Atletisme Tarragona han participat en el Campionat de Catalunya de Clubs que s’ha celebrat a Mataró.

L’equip femení, tot i deixar proves sense representació, ha quedat en una bona cinquena posició, a 5 punts de la tercera plaça. L’Avinent Manresa va ser l’equip femení guanyador.

L’equip masculí també ha deixat proves sense cobrir i no s’ha pogut escapar de la desena i última posició en una jornada on, deixant de banda els tres primers equips, hi havia poques diferències en les puntuacions finals. L’equip masculí campió de Catalunya ha estat el Pratenc.

Per la banda femenina, la Marisa Pradillo, amb una bona marca de 3.24 a la llargada, la Miriam Domingo, als 100 metres llisos, i el relleu 4×100 van aconseguir la tercera posició. L’Ana Cabello va quedar quarta en els 200 metres llisos i la Pilar Fernández i la Joana Pinyol van quedar cinquenes en els 400 metres llisos i el llançament de pes, respectivament. Cal destacar que el relleu de 4×100, amb un temps de 1:01.26 es va quedar a menys de mig segon del rècord de Catalunya que elles mateixes posseeixen. El club no va tenir representació a les proves de 800 i 1500 metres.

Les actuacions masculines més destacades van correspondre al Pere Pardines, amb una gran marca de 1:09.39 als 400 metres tanques on va aconseguir la segona posició, el Lluis Sáez que va quedar tercer al salt de llargada, amb un salt de 4.10 metres, i el Jesús Montolio i el Jose Martín que van obtenir la quarta plaça als 400 metres llisos, amb una marca de 53.61 segons, i al salt d’alçada, amb un salt de 1.69 metres i a punt de franquejar l’1.72, respectivament.

Els altres resultats masculins van ser la sisena posició de l’Anton Forniés als 100 metres llisos, després de molt de temps inactiu per les lesions, les setenes posicions del Joan Bardina, als 800 metres, i dels relleus 4×100 i 4×400, el vuitens llocs de l’Amadeu Serres i el Josep Maria Mateo als llançaments de javelina i disc, respectivament, els novens llocs del Beni Sánchez, que s’estrenava en l’equip de veterans i es veia perjudicat pel fort coeficient aplicat als veterans més joves, i el José García Navarrete als 200 i 3000 metres, respectivament, i el desè lloc del Víctor López als 1.500 metres, que també tornava a les pistes després de dos anys d’inactivitat.