.

.

TOTS 21

El diputat d'ECP Fèlix Alonso. Foto: Cedida

El diputat d’ECP Fèlix Alonso. Foto: Cedida

El passat mes de desembre l’empresa SCT J Córdoba va ser adjudicatària de la major part dels lots de neteja de les oficines de Correus a tot l’Estat. Entre aquestes comunitats hi ha Catalunya, incloent-hi la demarcació de Tarragona. El sindicat CCOO ha denunciat públicament que l’empresa fa mesos que no paga els salaris a les seves treballadores.

Els incompliments laborals denunciats també tenen a veure amb el fet que hi ha empleades que no estan donades d’alta a la seguretat social, que no hi ha un pla d’igualtat tal com contempla la llei a més d’altres greus problemes organitzatius i de manca de prevenció de riscos laborals.

Segons Fèlix Alonso, diputat d’En Comú Podem per Tarragona, “estem davant un incompliment del contracte amb Correus i davant una vulneració greu de la legislació laboral a Espanya”. El diputat ha presentat un escrit a la taula del Congrés per saber “si el Govern té coneixement d’aquests greus incompliments de l’empresa SCT J Córdoba respecte del contracte públic amb Correus i de la legislació laboral vigent”.

Davant el greu perjudici que estan patint les treballadores de la neteja de SCT J Córdoba, el diputat de Tarragona demana “l’obertura d’una investigació amb caràcter d’urgència per garantir el compliment de la legislació laboral vigent i procedir, si s’escau, a l’anul·lació de l’adjudicació”.

V.Tapias