.

.

TOTS 21

Jordi Martí i Laia Estrada abans de començar el ple Foto:Tarragona21

Jordi Martí i Laia Estrada abans de començar el ple Foto:Tarragona21


Els representants de la CUP ja ens tenen acostumats a portar diferents samarretes amb missatges reivindicatius als plenaris municipals i a la Generalitat.

Per aquesta ocasió Laia Estrada i Jordi Martí han triat la mateixa samarreta que ja van lluir en el primer plenari el dia que van assumir el càrrec. El missatge “Volem un estudi de la qualitat de l’aire”. Laia Estrada s’ha canviat la samarreta, de fet s’ha posat una samarreta a sobre amb un leit motive per defensar la sanitat pública.

Sense samarreta però sí amb la medalla de la ciutat ha sortit i entrant corrent la consellera socialista, Elvira Ferrando. La regidora de relacions ciutadanes ha realitzat tres enllaços matrimonials durant el plenari. Ferrando ha sortit puntualment de la sessió per poder fer la cerimònia de casament entre tres parelles que han escollit aquest divendres calorós de juliol per donar el “Sí vull” a l’Ajuntament de Tarragona.

En alguna de les entrades i sortides Elvira Ferrando ha ocupat el seu lloc encara amb la medalla penjada al coll.

L’ensurt d’una sessió marcada per la llargada i la calor l’ha deixat la portaveu d’ICV-EUiA que ha patit un pseudo desmai durant el plenari a causa de l’alta temperatura que hi havia a la sala de plens.