TOTS 21

Després d’analitzar l’acord del Consejo Interterritorial del Sistema Nacional de Salud per respondre a la situació d’especial risc derivada de casos positius per Covid-19, fet públic el passat divendres 14 d’agost, l’Ajuntament de Tarragona i l’Associació de Músics de Tarragona han decidit, de comú acord, traslladar totes les actuacions musicals del dia 18 d’agost previstes en un principi a l’Antiga Tabacalera/Capsa de Música al Teatre Auditori del Camp de Mart.

Les invitacions ja gestionades serveixen per la nova ubicació; i la gestió d’invitacions segueix oberta i operativa.

A continuació exposem com queda la programació del Festival del 18 d’agost.

Els dos actes previstos dimarts al migdia mantenen ubicació i horari

12 h, Antiga Tabacalera / Capsa de Música, av. Vidal i Barraquer, s/n. Portes obertes per conèixer la Capsa de Música. Voleu saber com funciona aquest equipament municipal gestionat per l’Associació de Músics de Tarragona? Activitat limitada a l’aforament de l’espai. És obligatori l’ús de mascareta.

Organitza: Associació de Músics de Tarragona (aMt)

13 h, Antiga Tabacalera / Capsa de Música, av. Vidal i Barraquer, s/n. Concert amb Soul Fury (Tgn / Cat)  Covers-Rock-Soul-Blues.

Banda formada per músics de Tarragona i que adapta temes clàssics i més contemporanis, amb un estil propi i molt particular amb ritmes més ballables i frenètics.

Aforament limitat amb invitació prèvia a: entrades@capsademusica.com – Les portes s’obriran 20 minuts abans de la jornada/concert . És obligatori l’us de mascareta.

Organitza: Associació de Músics de Tarragona (aMt)

Concerts i nous horaris al Teatre Auditori del Camp de Mart

En alguns concerts s’ha fet un petit retoc horari per tal de poder acabar a la 01.00h.

20.30 h. Teatre Auditori del Camp de Mart. 21è Festival de l’Associació de Músics de Tarragona, Capsa Music Festival. Medusa (Camp de Tarragona / Catalunya)  Autor-Jazz

Medusa (flueix, s’adapta i irrita) és una proposta de llarga maduració. Recull l’evolució musical dels seus components i la posa al servei d’un projecte col·lectiu que transita per les fronteres ecològiques dels diferents estils musicals.

Aforament limitat amb invitació prèvia a: entrades@capsademusica.com

És obligatori l’ús de mascareta.

Organitza: Associació de Músics de Tarragona

21.30 h, Teatre Auditori del Camp de Mart. Segueix el 21è Festival de l’Associació de Músics de Tarragona, Capsa Music Festival, amb Maria Jaume Martorell (Mallorca/ Illes Balears)  Cantautora-Folk íntim.

El folk acústic i el pop independent en la seva accepció més íntima són els signes d’identitat de Maria Jaume, jove cantautora mallorquina que es presenta amb un grapat de cançons pròximes i sinceres i a més és la guanyadora a la darrera edició del concurs Sona 9. Aforament limitat amb invitació prèvia a: entrades@capsademusica.com

És obligatori l’ús de mascareta.

Organitza: Associació de Músics de Tarragona

Redacció