.

Imatge de les campiones del relleu femení juvenil

L’equip de relleus juvenil femení del Club Atletisme Tarragona es va proclamar aquest dissabte brillant campió de Catalunya en la prova de 4×400 del Campionat de Catalunya de relleus juvenil, disputat a Cornellà, i en el què l’equip juvenil masculí fou finalista tant en el 4×100 com en el 4×400.

L’equip femení, integrat per Sira Bo, Nerea Lago, Maria Buscail i Mireia López, va dominar la cursa imposant-se amb un sensacional registre de 4 minuts, 15 segons i 87 centèssimes, nou rècord absolut del club, per davant de dos dels grans favorits pel títol, l’Agrupació Atlètica Catalunya i el Club Atlètic Igualada.

Sira va ser l’encarregada de sortir i fer la primera posta, portant a terme una gran cursa i entregant el testimoni a Nerea en primer lloc. Aquesta, en una cursa intel·ligent, va mantenir la distància amb les ivals, distància que Maria, en la tercera posta, va ampliar inicialment, però que va ser poc a poc retallada per l’equip de l’AA Catalunya. Restava la darrera atleta, la Mireia qui va poder aguantar l’atac inicial de l’atleta de l’Agrupació, arribant a meta en primera posició, i desbordant l’alegria del quartet lila per l’èxit inesperat. L’Agrupació Atlètica Catalunya va ser segona i tercera el relleu del Club Atlètic Igualada.

En categoria masculina, el Club Atletisme Tarragona presentava en categoria juvenil equip tant en el relleu curt com en el llarg. Els atletes participants del CAT en ambdues curses foren el Javi Almale, l’Àlex Cruset, l’Albert Casadó i el Víctor Sánchez, i tots ells van realitzar dues grans curses, demostrant la seva gran progressió al llarg d’aquesta temporada.

En la prova del 4×100 l’equip va realitzar uns excelents canvis de testimoni, fet que va ajudar a obtenir la setena plaça, establint un magnífic temps de 45″82. El podi va estar format per el Canaletes, Cornellà i l’AAC. En el relleu 4×400, els nois del CAT milloraven una posició, finalitzant sisens amb un gran registre de 3’48″71, mentre que les places de podi foren per Barcelona At., GEiEG de Girona i Lluïsos de Mataró.