.

L’expedició del club tarragoní. Foto: Cedida

Les jugadores del Club Tennis Tarragona van desplaçar-se aquest passat cap de setmana fins al CT Barcino amb moltes ganes de disputar una final de categoria. Les de Tarragona a priori no partien com a favorites de cara a emportar-se el títol. El CT Barcino acostuma a jugar amb noies de primer nivell nacional i internacional que es desplacen fins al club per superar aquest tipus d’eliminatòries. En aquesta ocasió l’andorrana Victòria Jiménez Kasintseva seria la rival de més renom. Vicky va ser la jugadora número (1) del rànquing júnior mundial, guanyadora de la Red Cup en la seva primera edició i de Roland Garros júnior entre d’altres.

L’equip tarragoní va desplaçar en aquesta ocasió Jordi Madurell fins a Barcelona per tal de dirigir l’escalfament i l’activació de les jugadores abans d’entrar en acció. La primera a saltar a la pista seria la més jove del grup, Anne Rossell, que a més s’estrenava en una eliminatòria d’aquestes característiques. La baixa de Martina Genís durant la setmana va fer que Anne hagués de disputar un dels partits més importants de la seva trajectòria fins al dia d’avui. Va ser el partit més igualat, mostrant-se com una jugadora valenta i dominant els nervis en el tram final de l’enfrontament que va durar 3 hores i 20 minuts. La seva rival Clàudia Negrete i el resultat 6-3 4-6 7-6 (5).

Jana Genís també va jugar en el primer torn, tenia a priori un partit on era la favorita. El marcador era molt favorable en el primer set 5-1, però la pressió de tancar va poder amb la jugador, que va veure com Ona Escaler pujava en el marcador fins al 5-4. En aquell moment clau, Alberto Gil va fer reaccionar a Genís que va acabar guanyant el per 6-4. En el segon Jana no va baixar el ritme en cap moment i va tancar el partit per 6-4 6-1.

Les jugadores (2) i (1) del Club Tennis Tarragona tenien rivals complicades i van saltar a la pista amb actitud i compromís. Cal destacar que en cap moment van abaixar els braços, però no van poder sumar cap victòria més al caseller. Marina Sáez va perdre per 6-7 1-6, el primer set va ser molt disputat i Marina va tenir opcions de fer-lo caure de la seva banda. Falta de convenciment en algunes ocasions i el bon joc de la rival d’altres, va anar apropant a Alexia González a la victòria final. Per últim Anna Ortiz entrava a la pista central del CT Barcino per enfrontar-se a la campiona de Roland Garros i  de l’Open d’Austràlia júnior. Victòria Jiménez Kasintseva va imposar un nivell de joc altíssim des del principi i Ortiz no va amagar-se en cap moment. Els assistents van aplaudir punts de molt de nivell entre les jugadores número 1, però Kasintseva va ser superior i va sumar el darrer punt dels individuals.

Amb l’eliminatòria empatada 2/2, el títol va decidir-se al partit de dobles on Ortiz/Genís s’enfrontaven a Jiménez/González. El partit va deixar un primer set molt igualat i no es va resoldre fins al tram final. En el segon les jugadores del CT Barcino molt més precises, van acabar tancant per 6-4 6-1. Els seguidors van poder veure el partit en directe al compte d’Instagram del club acumulant fins a 1700 visites.

El resultat final global va ser 3/2 i el CT Barcino va sumar un nou títol al seu palmarès. Per la seva banda, el Club Tennis Tarragona ja pensa i prepara el campionat d’Espanya.