.

.

TOTS 21

Jordi Cervera, Joan Carles Adell i Diego Ortega i Vicky Font. Foto: Cedida

Finalment no ha pogut ser. Les males condicions atmosfèriques han obligat a suspendre la iniciativa dels nedadors  Jordi Cervera, Joan Carles Adell i Diego Ortega i Vicky Font, destniada a creuar l’estret de Gibraltar. La travessia tenia caràcter solidari i, amb el seu esforç, volien contribuir a la investigació per a la cura de l’esclerosi lateral amiotròfica (ELA). Els promotors de la iniciativa havien elaborat una samarreta commemorativa que es podria adquirir a través de Bizum, al preu de 10 euros. Els beneficis anaven destinats a la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls.

“Amb tristesa, tornem cap a casa”. Així ho exposava el tragamilles rfeusenc Cervera en un vídeo. “Avui tampoc ha pogut ser S’ha tornat a aixecar un Llevant molt fort, molta boira, Les condicions desestimen intentar fer el creuament. L’organització ens guardarà plaça per quan sigui possible fer-ho i estem tots animats de tornar a intentar-ho”. Cervera donava les gràcies “al Joan Carles, a la Vicky i al Diego per haver conviscut com un equip. Per nosaltres no quedarà. Tornarem”.

Tots quatre volien cobrir els aproximadament 15 quilòmetres que hi ha des de Tarifa fins a Punta Cires, però les condicions del mar els havien obligat a ajornar fins a tres cops la travessia.

Redacció