.

.

TOTS 21

Les Joventuts d’Esquerra Republicana del Camp de Tarragona (JERC) recuperen enguany el Concurs MusiCamp 2018, que té l’objectiu la promoció de grups novells del territori. A més, JERC Camp volen reprendre la iniciativa iniciada l’any 2009 amb la finalitat de potenciar la llengua i la música catalana entre els joves del nostre territori.

Aquest concurs va dirigit a grups no professionals, amb un màxim d’un treball editat, i no poden estar contractats per una discogràfica o productora musical. També, es busca promocionar el territori i per això, els membres del grup han de ser del Camp de Tarragona (Priorat, Baix Camp, Alt Camp, Tarragonès, Conca de Barberà), s’entén com a grup del Camp de Tarragona els grups els quals la majoria dels membres són empadronats. La mitjana d’edat del grup ha de ser menor a 30 anys i ha de tenir un mínim del 50% de les cançons en català.

Les inscripcions dels grups que optin a actuar al concurs es faran al correu electrònic campdetarragona@jerc.cat amb el DNI de cadascun dels membres, un breu currículum del grup, 3 temes enregistrats del grup i 3 telèfons de contacte. Les inscripcions ja es poden realitzar i l’últim dia per fer-ho serà el 24 d’abril a les 23:59h. Es faran dues actuacions al territori preliminar on es farà un sorteig de quins grups actuen que compleixin tots els requisits. El públic mitjançant les consumicions serà qui votarà els escollits. El premi del concurs és tenir l’oportunitat de tocar al concurs Música Jove, en el marc de l’Acampada Jove 2018.