TOTS 21

Foto d’arxiu: Anna F. – Aj. Torredembarra

Les instal·lacions de la Zona Esportiva Municipal (Pavelló Municipal Sant Jordi, piscines, pistes de tennis i pàdel, camp de futbol i pista d’atletisme) i el Pavelló dels Caus romandran tancades, de moment, i només s’ha previst que hi puguin entrenar esportistes d’alt rendiment com és el cas de la Berta Castells i de l’Aaron Sola.

El regidor d’Esport de Torredembarra, Raúl García, va mantenir ahir a la tarda una reunió amb les entitats esportives per explicar aquesta decisió. Les condicions actuals de desconfinament pel que fa a instal·lacions esportives són molt limitatives i de difícil aplicació amb garanties de seguretat per als seus usuaris, la qual cosa en fa inviable ara per ara l’obertura. Per aquest motiu, es va adoptar el compromís d’elaboració dels protocols i plans que han de permetre avançar cap a un certa normalitat i que garanteixin la seguretat sanitària.

Cal recordar que en l’àmbit esportiu, Torredembarra forma part de la taula de tècnics esportius d’antigues seus dels Jocs Mediterranis que s’ha activitat per treballar conjuntament situacions com aquesta.