.

El 28 de desembre és el dia dels innocents

El dia dels innocents ha generat molt dubtes sobre si les informacions publicades, personals o públiques, tant a mitjans de comunicació com a xarxes socials, són veritat o no. Si no tots, quasi tots els mitjans s’han fet ressò d’alguna informació en forma d’innocentada, igualment, moltes generen dubte sobre si podrien arribar a ser veritat.

A nivell personal, són moltes les fotografies que es veuen retocades amb la presència del personatge “petit Nicolás”. Fins i tot l’alcalde del Creixell, Joan Llopart, ha publicat al seu perfil de Facebook una reunió amb ell. Nicolás ha anat al municipi en representació d’una empresa interessada en unes finques rústiques situades prop de Mas Gibert.

Francisco Nicolás va aprofitar la seva visita a Creixell per reunir-se en privat amb l’alcalde Jordi Llopart i visitar també la Casa de Cultura i Centre d’Interpretació de Creixell Cal Cabaler. A l’acabar la visita, Francisco Nicolàs va rebre de mans de la primera autoritat municipal, Jordi Llopart, la Insignia d’Or de Creixell i va signar en el llibre d’honor.

L'alcalde del Creixell, Jordi Llopart, amb el 'petit Nicolás'

L’associació de Veins de Sant Salvador i Sant Ramón ha despertat avui als seus seguidors afirmant que segons el nou pla territorial de la Generalitat, “el barri passa a ser propietat del municipi de Els Pallaressos”

El nuevo plan territorial de la Generalitat, decreto 1324/14 para racionalizar el territorio dicta que varias urbanizaciones de Catalunya van a cambiar de municipio, nuestro barrio sea una de ellas al estar mucho más cerca de Els Pallaresos que de Tarragona y que pasemos a ser del municipio de Els Pallaresos. Desde l’Associació de Veïns vemos positivo que seamos ciudadanos Pallaresenques y así tener más cerca nuestra administración municipal, próximamente convocaremos una Asamblea informativa en la que asistirá el Alcalde de Els Pallaresos.

Publicació sobre Ferrari Land al grup de Facebook "Mejoremos Vila-seca"

També al grup de Facebook de Millorem Vila-seca, uns quants membres han publicat notícies i informacions molt adients en el dia dels innocents. Una ha estat la construcció d’un nou pessebre de sorra ja que “l’actual està destrossat per diversos atacs de vandalisme”; l’altra ha estat l’anunci de l’inici de les obres de les atraccions de Ferrari Land, nova àrea de PortAventura; atraccions que ja s’estan construint als tallers que S-H té al poble”.

Debido a los diversos ataques de vandalismo que han sufrido estos días el pesebre de arena de La Pineda que han destrozado en gran parte este y las críticas que ha suscitado el tema elegido en esta ocasión sobre un pesebre futurista del espacio. El Ayuntamiento junto con la directora artística han decido empezar a construir uno nuevo pesebre más acorde y que podrá ser visitado hasta el domingo 11 de Enero de 2015.

Els mitjans no s’han quedat enrere. Publicant aliances entre el Reus i el Nàstic, aliances tant de club com de les penyes; un nou projecte per convertir la Plaça Imperial Tàrraco en un mini parc temàtic sobre el ‘ruc català’; l’anunci de l’Alícia Alegret, PP Reus, com a nova cap de llista de Ciutadans; o l’anunci de la resurrecció de ‘Mou-te’ amb l’impuls d’Albert Abelló, president de la Cambra de Comerç i nom que sona com a candidat de CiU a les properes municipals. Amb el pas dels dies veurem quantes d’aquestes notícies són certes i quantes són innocentades.

AnnaMG