.

.

TOTS 21

Miami Platja es prepara per viure la Festa Major de Sant Josep, que se celebrarà del 15 al 19 de març. En aquesta edició, un dels plats forts serà l’acte “Adeu Nacional, hola avinguda!” una jornada d’activitats per acomiadar simbòlicament la Nacional 340 abans de l’inici de la primera fase de les obres de remodelació, que s’iniciaran en breu.

La jornada, que tindrà lloc dissabte 17 de març, comptarà amb un vermut popular i un taller de pintura per endur-se un fragment de l’asfalt de record. També hi haurà xanquers, la batucada del grup local Miami Sona, un espectacle de titelles i alguna sorpresa més! I a la tarda, inflables i festa holi.

Una altra de les activitats destacades és la festa multicultural, que es celebrarà el diumenge 18 de març a la plaça del Centre Polivalent, de les 12 del migdia a les 8 del vespre. Durant tot el dia hi haurà mostra gastronòmica amb degustacions, balls i actuacions musicals de diverses associacions de Miami Platja.

D’altra banda, els monòlegs tornaran a ser protagonistes de les festes a través d’un espectacle que oferiran José Corbacho, José Boto i Xavier Deltell, aquest divendres 16 de març, a les 10 de la nit, al poliesportiu municipal. Les entrades anticipades ja estan a la venda i es poden adquirir fins al 15 de març, de 9 a 14 i de 16 a 19 h a la Sala 1 del Centre Polivalent.

Els actes, però s’iniciaran de manera oficial el divendres 16 de març a les 19 hores amb el pregó de festes, que anirà a càrrec de la veïna Isabel Muñoz Martínez. S’oferirà també aperitiu popular i música en directe.