.

.

TOTS 21

La regidoria d’Infància, junt amb el Patronat Municipal de Turisme i l’Alcaldia de l’Ajuntament de Salou, han organitzat l’activitat de la Ruta dels Miradors, el proper dissabte, 14 de maig, al matí, que es farà amb el Trenet Turístic. Aquesta acció s’adreça, exclusivament, a les famílies que formen part del Club Xic’s.

L’alcalde Pere Granados ha assenyalat que “la nostra voluntat és que tant la població de Salou, com les persones visitants, s’assabentin del patrimoni natural i paisatgístic de Salou, a través del Camí de Ronda i els seus miradors, i descobreixin els espectaculars indrets que el conformen, com són les seves platges i cales”.

Per la seva banda, la regidora d’Infància, Julia Gómez, ha valorat molt positivament aquesta activitat, atès que “donem l’oportunitat a les famílies de poder conèixer, de primera mà, la riquesa del nostre litoral, d’una forma més divertida i dinàmica”.

La sortida s’iniciarà davant del Patronat de Turisme, a la parada del Trenet Turístic del Port. Es visitaran els Pilons, la Platja Llarga, la Punta Prima, la Cala Font, el Far de Salou, i la Cala Morisca, entre d’altres punts d’interès.

L’activitat és gratuïta, amb inscripció prèvia. Cal apuntar-se trucant a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, al telèfon 977383591 i/o 678162716. Les places són limitades.

Redacció