TOTS 21

La jornada se celebrarà al Parc Francolí, ja que les tres federacions veïnals consideren que és un punt de trobada entre els veïns dels barris de Ponent i de la resta de la ciutat. Foto: Cedida

El proper divendres 2 d’abril, Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, l’associació Todos En Azul -que dona suport a les famílies amb infants amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA)-, la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), la Federació de Veïns de Llevant (FAV) i la Federació Segle XXI organitzen una jornada lúdica i de conscienciació sobre l’autisme al Parc Francolí.

L’artista de Via-seca Fran Amaya. Foto: Cedida

A les 17:45h, es podrà gaudir de l’actuació del Mag Martí.

La jornada s’iniciarà a les 17:00h amb la concentració i la lectura del manifest amb motiu del Dia Mundial. A les 17:15h, actuarà l’artista de Via-seca Fran Amaya, que acaba de publicar el seu primer disc ‘Destino’, que inclou el videoclip de la cançó que li dona nom i que s’ha inspirat en el projecte ‘Entén la teva ciutat amb pictogrames’ de Todos En Azul. A les 17:45h, es podrà gaudir de l’actuació del Mag Martí. I per acabar, tindrà lloc el llançament de globus blaus i d’altres sorpreses. Totes les activitats seran gratuïtes.

La Taula d’Entitats de la FAVT

Aquest acte conjunt va néixer fruit de l’adhesió de l’associació Todos En Azul a la nova Taula d’Entitats creada per la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT). L’objectiu de la taula és obrir la federació veïnal a altres entitats i a la ciutadania en general per tal de buscar noves sinergies i col·laboracions. Des de la FAVT es destaca que la col·laboració amb Todos En Azul serà molt positiva ja que contribuirà “a fer una ciutat més inclusiva”.

La jornada se celebrarà al Parc Francolí, ja que les tres federacions veïnals consideren que és un punt de trobada entre els veïns dels barris de Ponent i de la resta de la ciutat.

Totes les mesures de seguretat i higièniques estaran garantides. L’organització recorda l’obligatorietat de les persones assistents de dur mascareta i respectar la distància de seguretat.

Redacció