.

.

TOTS 21

Pla general dels membres de les entitats que van participar en la constitució de la Plataforma per una sanitat pública de qualitat a Tarragona el passat 2 d’agost. Foto: ACN

La Plataforma per una sanitat pública de qualitat, ens liderat per la Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET) i que compta amb el suport d’associacions, partits polítics i sindicats,ha fet públic el seu posicionament respecte al cessamnent per part del Departament de Salut del gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Roger Pla. I ho fa recordant “que el problema de la sanitat pública tarragonina no és una qüestió de noms, sinó de model. El moviment social considera que amb o sense Roger Pla els dèficits continuaran sent els mateixos si no es planteja un canvi radical de model en el que se situï la sanitat pública com a pilar fonamental”.

La plataforma “tornarà a demanar aquesta setmana reunir-se amb el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i la consellera de Salut, Alba Vergés. La Plataforma vol que en aquestes trobades s’expliquin quins són els plans del Departament de Salut a Tarragona, i què suposa el cessament de Roger Pla. També es vol saber si alguns dels projectes principals de Pla, com la integració del Joan XXIII i el Sant Joan en un ‘únic gran hospital’ continuen en marxa o es descarten de manera definitiva. I, per sobre de tot, la Plataforma pretén que el delegat i la consellera es mullin i diguin si donen suport o no a les seves reivindicacions”.