.

.

TOTS 21

La pista de gel estarà instal·lada en la pista nova del Vilar, amb patrocini de Prat International Brands · Griffith Foods. En aquest cas l’entrada donarà accés a la pista durant 30 minuts. El cost serà de 2,5 € fins als 12 anys i de 3,5€ per als majors d’aquesta edat. Foto: Cedida

Les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls 2021 + 1 posaran a la venda aquest divendres 7 de gener a partir de les 10 h les entrades per al conjunt d’activitats familiars. Aquestes estan integrades pels tallers i les atraccions programades en l’entorn de la plaça del Quarter dins la 10ª Fira Castells els dies 28, 29 i 30 de gener; els espectacles i tallers disposats en els centres educatius i en la Circoteca els dies 31 de gener, 1, 3 i 4 de febrer; i la pista de patinatge sobre gel instal·lada al Vilar entre el 28 de gener i el 6 de febrer.

Així mateix, també es posen a la venda l’espectacle que embolcalla el lliurament del Premi Decàlia divendres 28 i el monòleg casteller d’Àlex Pereira del dissabte 29 de gener.

Tots els aforaments en aquests espais interiors s’han fixat en el 70%, seguint les indicacions de la Generalitat. Els canals de venda són on line a Codetickets Decennals Valls les 24 hores, i el presencial a les taquilles del Teatre Principal, en horari de matí i tarda.

Redacció