TOTS 21

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta ‘Les aventures del lleó vergonyós’, espectacle infantil de titelles amb música en directe, a càrrec del Pot Petit. La representació tindrà lloc el pròxim 13 de novembre, a les 18 h, al Casal Municipal. Està dirigida al públic familiar, especialment per a infants de 2 a 5 anys. El Pot Petit ha rebut diversos reconeixements com el Premi Arc (2019) a la millor gira adaptada per a públic familiar i el Premi Enderrock al millor disc (2020) pel disc «El Pot Petit – 10 anys»

Sinopsi: Un viatge ben divertit amb titelles i música en directe, per descobrir les emocions de la mà d’un dels personatges més emblemàtics del Pot Petit. El Lleó, a través d’aquest viatge trepidant, es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d’altres. I junts experimentaran emocions com la por, l’alegria, la tristesa o la ràbia, acceptant-les, compartint-les i sobretot ajudant-se els uns als altres quan les emocions son difícils de gestionar.

Venda d’entrades a www.torredembarra.cat Preu 4 € i preu reduït de 3 € per a menors de 12 anys o per a majors de 65 anys, discapacitats, famílies nombroses o monoparentals, aturats i beneficiaries de la renta mínima d’inserció.

Vídeo promocional: https://www.youtube.com/watch?v=uNGkWGzXLNk

Redacció