.

.

TOTS 21

La parella formada pels vinyolencs Gerard Monguió (32:00:47) i Marc Martorell (32:00:43) han fet pòdium ala categoria Ambassador accedint a la 3ra posició del rànquing, Foto: Cedida

Amb la sisena i última etapa de la carrera finalitzada el passat divendres 13 de maig, la Titan Desert 2022 tanca la seva edició més igualada. Entre els 627 participants, 18 tarragonins han participat de la dissetena edició d’aquesta competició de ciclisme de muntanya (BTT) per etapes. L’equip Titan Royal – AC Vinyols ha recorregut els més de més de 600Kms i 7.000m de desnivell pel desert del Marroc, en uns dies especialment càlids, amb màximes que han superat els 40º.

Els participants han hagut de fer front a màximes que han superat els 40º. Foto: Titan Desert

Gerard Monguió, Raul Capdevila, Antoni Vega, Alfred Bagés, Michael Fernández, Marc Martorell, Xavier Giró, Nicolás Martinez, Antoni Vallribera, Jordi Mestres, Ferran Serra, Lluis Mas, Ernesto Vallejo, Pol Nin, Juli Díaz Tutusaus , José Antonio Freitas i David Gene han completat l’aventura amb el suport mecànic del tècnic Joss Florencio. Entre els 50 primers corredors s’hi troben Xavi Giró (25:54:49) i Pol Nin (27:22:55) ocupant les posicions 33 i 49 respectivament. Els diferents corredors han assolit totes les etapes amb temporitzacions que van de les 25 a les 44 hores del total recorregut, sempre entre els primers 200 corredors. Només Ernesto Vallejo, que va patir una caiguda durant la segona etapa, ha estat baixa durant la quarta etapa per molèsties a l’esquena.

La categoria Ambassador permet donar visibilitat a la localitat que es representa en equips de dos participants que han d’anar junts durant la carrera. En aquest cas, la parella formada pels vinyolencs Gerard Monguió (32:00:47) i Marc Martorell (32:00:43) han fet pòdium accedint a la 3ra posició del rànquing, ben a prop de Lluís Mas (41:44:38) i Jordi Mestres (41:44:37) que han quedat en 5ena posició a la mateixa categoria.

La participació de l’equip Royal- AC Vinyols ha estat marcada pel suport de família i amics, i també de moltes entitats que han col·laborat amb el repte com el grup Royal Health & Fitness Clubs, l’Ajuntament i els Amics del Ciclisme de Vinyols i els Arcs, Nutrisport, els vivers Viorcam, l’Agulla serveis paisatgístics, excavacions i moviments de terra Hernández Serrano SL, el grup Volvo Reus Fleming, la companyia d’arquitectura Tigat, la xarxa de sistemes d’energia renovable Dr. Energy, el grup d’art floral Vallribera, l’establiment Hi Cambrils, la botiga especialitzada 500 Watts Cycling, o l’escola britànica The British School of Costa Daurada.

Redacció