TOTS 21

L'alcalde de Vilallonga del Camp, Ignasi Valera

L’alcalde de Vilallonga del Camp, Ignasi Valera

L’equip de govern de l’Ajuntament de Vilallonga del Camp (ERC i PSC) ha decidit emprendre mesures penals contra el Partit Popular arran d’un escrit publicat pel grup municipal popular al darrer número del butlletí municipal. El govern local acusa de vertir «calúmnies» el PP.

El grup municipal del Partit Popular va afirmar en el seu article en el darrer butlletí municipal que l’equip de govern “han perdonat deutes de tributs (IBI, Impost de vehicles,…) a amics i companys de partit, sense cap tipus de vergonya”. Des del  govern de Vilallonga del Camp, format per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Vilallonga pot Més (VPM‐CP), manifesten que aquest fet «és rotundament fals».

Davant «aquestes afirmacions calumnioses en les quals ens acusen de prevaricació, els 6 membres integrants de l’equip de Govern hem decidit posar‐ho en coneixement d’un despatx jurídic per tal que emprengui les accions penals corresponents». L’equip d govern contnua dient: «Creiem que hi ha límits en política municipal que no es poden creuar i la calúmnia n’és un. I n’han d’assumir les conseqüències si ho fan. No tot s’hi val a l’hora de fer oposició».

Consulteu l’escrit del PP en aquest enllaç.