.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu de l'alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa. Foto: Cedida

El socialista Alfredo Clúa. Foto: Cedida

L’equip de govern de l’Ajuntament de Cambrils ha reaccionat a les declaracions del líder de l’NMC, Oliver Klein, titllant aquest govern de “llastre per al creixement de Cambrils”. “Les declaracions d’Oliver Klein són una successió de fabulacions que la realitat contradiu o el temps confirmaran la seva inexactitud”, apunten.

Pel que fa a les subvencions dels Fons Next Generation, “aquest Ajuntament ha creat una regidoria específica per aconseguir fons i s’ha creat un equip de treball per coordinar els projectes. Al Sr. Klein la veritat el contradirà. Les tasques s’estan fent, com no podia ser d’altra manera. És la primera fabulació”, resa el comunicat.

En relació a la Rambla Jaume I, l’equip de govern apunta que des de fa setmanes s’estan executant les primeres decisions. “Al senyor Klein cal recordar-li que l’estiu acaba el 22 d’octubre i ,en tot cas, aquest compromís d’actuacions  el va prendre el seu govern. És la segona fabulació”.

Pel que fa als projectes de l’etapa d’Oliver Klein, “caldrà recordar-li que a Cambrils hi ha un nou govern que pot tenir prioritats diferents, sense abandonar els projectes anteriors que considerem positius. Una nova fabulació”, continua el comunicat.

Davant les declaracions de Klein anunciant “fissures” en l’equip de govern, apunten que “a la força ha de ser una fabulació i ho desmenteix la realitat”. Per això, l’equip de govern municipal de Cambrils demana al líder de l’NMC que “no faci afirmacions gratuïtes i que la solvència d’un polític obliga a demostrar amb fets les afirmacions que es fan”.

El govern comunicat conclou que “el govern està content, satisfet i orgullós de la feina que s’està fent i la sintonia que està imperant, cosa diferent a les seves discrepàncies de grup quan tots els càrrecs remunerats externs a l’Ajuntament els ha acaparat ell (Consell Comarcal o Secomsa Cambrils)”.

V.Tapias