TOTS 21

L’equip +55 masculí del Club Tennis Tarragona va proclamar-se aquest cap de setmana campió de Catalunya de tennis per equips en la màxima categoria. Edu Osta, Miquel Puigdevall, Eusebi Alcaine, Juanjo Prats i Antonio ‘Toñín’ Sánchez formen l’equip que es troben en un moment molt dolç.

Diumenge van superar al ‘Real Club Tenis Barcelona’ amb molta autoritat per 3/0 en els individuals. L’eliminatòria va durar poc més d’una hora, la presència de la pluja va estar a punt d’aturar els partits que finalment van poder seguir en joc i els resultats finals van ser Edu Osta vs victor Bosch 6-1 6-0, Miquel Puigdevall vs Joaquim Pallarès 6-1 6-0 i Eusebi Alcaine vs Terence Robinson 6-1 6-1.

Els jugadors són un referent a l’entitat i cada setmana els podem veure preparar-se i entrenant de cara a les competicions a les nostres pistes. Cal destacar que en dues setmanes consecutives els mateixos jugadors s’han proclamat campions d’Espanya ‘B’ contra el CT Barcino i campions de Catalunya contra el RCT Barcelona.

Redacció