.

.

TOTS 21

Els veïns han vingut a buscar amb cotxe a familiars que no podien creuar el carrer Foto:Tarragona21

Els veïns han vingut a buscar amb cotxe a familiars que no podien creuar el carrer Foto:Tarragona21

El fort aiguat que ha caigut a Tarragona i sobretot a la zona de llevant de la ciutat als voltants de les sis de la tarda ha deixat imatges espectaculars i perilloses al mateix temps.
Els veïns de la Urbanització Vileta de Mar han fet viatges amb el cotxe per poder creuar el riu en què s’ha convertit el carrer d’accés a l’Arrabassada.
L’aigua que baixava des de la zona de la Budallera anava de costat a costat del carrer i la Guàrdia Urbana ha decidit tallar l’accés a la zona als voltants de quarts de set de la tarda.
Tot i això, veïns i curiosos no han perdut l’oportunitat per immortalitzar aquella imatge que recordava per on baixa habitualment l’aigua d’un dels dos barrancs que acaben a la zona de la platja de l’Arrabassada.
Els serveis municipals han obert les tapes del clavegueram per facilitar el drenatge de l’aigua que tindrà tancat aquest accés tota la nit.

A Tarragona ciutat la precipitació no ha estat molt abundant però sí que ha caigut en poca estona. Les últimes dades de l’estació meteorològica del Complex Educatiu registraven uns 30mm i una ratxa de vent màxima 59km/h. La pluja ha estat però variada i els barris de llevant han rebut més pluja que no pas a la zona de ponent on es troba l’estació.

La imatge que oferia la zona era espectacular com ha enregistrat aquest vídeo de Tarragona21.