TOTS 21

La consellera Floria demana disculpes a la nena amb cadira de rodes que no va poder pujar a un autobús

L’Empresa Municipal de Transports (EMT), revisarà els protocols per a l’accessibilitat dels seus passatgers, un cop detectada una greu deficiència en les darreres setmanes.

La presidenta de l’EMT i tinent d’alcalde de Mobilitat, Begoña Floria, s’ha reunit amb la mare d’una nena de nou anys que va amb cadira de rodes i que en els darrers dies no ha pogut accedir a l’autobús municipal de la línia 22 per anar a l’escola, ja que no disposava de rampa.

Floria s’ha disculpat dient que després de constatar que ha estat una errada de gestió interna de l’empresa, “articularem tots els mecanismes necessaris perquè un episodi així no torni a succeir i també millorar l’atenció a l’usuari en aquests casos”.

La tinent d’alcalde i presidenta de l’EMT ha recordat que “el tema de l’accessibilitat és una prioritat l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, tot i ser conscient de les dificultats que suposa resoldre tots els problemes que existeixen actualment”. En aquest sentit, ha anunciat que l’EMT participarà activament en l’elaboració del Pla d’Accessibilitat que el govern municipal de la ciutat té previst impulsar per aquest 2015.