.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu d’un autobús de l’EMT, circulant pel carrer Colom. Foto: Eloi Tost

Avui s’han incorporat al servei cinc nous conductors provinents de la borsa d’aspirants a la contractació temporal de places de conductors i conductores de l’EMT. En paraules de Jordi Fortuny,  president de l’EMT, d’aquesta manera “continuem treballant per disposar de noves incorporacions a la plantilla que contribuiran a restablir la normalització del servei”.

Amb aquest reforç d’efectius es treballa per pal·liar l’important sobreesforç, voluntari, al que s’estan veient sotmesos els conductors i conductores de l’empresa. Un sobreesforç que, aquests dies, està impedint cobrir el servei de transport públic urbà amb normalitat. Fortuny ha agraït “la predisposició de tot el personal que de manera voluntària es presta a cobrir les baixes temporals que afecten el servei”.

Aquestes cinc noves incorporacions són el primer pas per la normalització de les freqüències. Tanmateix, durant aquests dies continuaran havent-hi algunes afectacions en els horaris de pas. S’actualitzaran totes les possibles incidències al Web i al Twitter oficial de l’EMT. Alhora, els inspectors i inspectores segueixen treballant, a peu de parada, donant informació a les persones usuàries per avisar dels possibles canvis de les freqüències horàries que poden experimentar les línies.

Cliqueu aquí per consultar les afectacions per avui i demà dijous

Redacció