.

L’aposta política per descentralitzar el concert central de Santa Tecla i portar-lo enguany a l’entorn de l’Anella Olímpica requereix canvis d’hàbits. Aquesta ‘prova pilot’ als barris de Ponent comptarà, de cara a facilitar l’assistència, de serveis de transport públic de l’EMT especials, amb llançadores entre les parades del carrer Colom idel Poliesportiu Campclar.

ANADA (parada Colom)         

21:00h llançadora

21:02h L-6

21:23h L-6

21:40h llançadora

21:42h L-6

TORNADA (parada Poliesportiu Campclar)

23:00h llançadora

23:40h llançadora

23:52h L-3    (parada Tarradellas)

00:40h llançadora

El macroconcert vol convertir la zona esportiva en un nou espai polivalent obert a acollir grans esdeveniments lúdics. En un intent de raonar la selecció de l’Orquestra Mondragón, des de l’àrea de festes no es perd ocasió de recordar que enguany fa 25 anys del concedrt que van oferir a l’avinguda Marquès de Montoliu. Com aquell dia, Javier Gurruchaga farà reviure els seus grans èxits, com ‘Corazón de neón’, ‘Caperucita Feliz’ o ‘Viaje con nosotros’, acompanyats de versions trepidants de rock’n’roll.

El concert seguirà amb El Último Tributo, la millor banda de versions de les cançons d’El Último de la Fila. Amb ells es podran reviure les cançons que ens van acompanyar durant els anys 80 i 90. Tot plegat, una nit de revival.