.

.

TOTS 21

La regidora Yolanda Pérez, el director General de Turisme Octavi Bono i l’alcalde Fran Morancho amb l’empresari Víctor Rubio.

El Premi Nit del Turisme 2018 ha estat per l’empresari Víctor Rubio. El guardó és un dels moments destacats de la Nit del Turisme, que es va celebrar ahir al vespre. La gala és punt de trobada entre el teixit empresarial local i els representants municipals i serveix per presentar les novetats de la temporada turística.

La XVIII edició d’aquest certamen, celebrat a Mas Miró, va reconèixer la seva emprenedoria en el món de la restauració local, amb 4 establiments: Calma Playa Cristal, El Limonero, Ginger Café i la guingueta “Cosita Beach”. A més, properament està previst que obri un restaurant de cuina japonesa. El càmping Miramar i la guingueta Tierra Caliente eren també finalistes d’aquest reconeixement proposat per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i ratificat per la Junta de Govern Local. El guanyador es va obtenir mitjançat votació dels assistents, persones vinculades directe o indirectament amb el sector turístic del municipi.

Mas Miró nou punt de promoció turística

La vetllada va començar amb la benvinguda de la directora de la Fundació Mas Miró, Elena Juncosa que va destacar l’espai com un nou punt de promoció turística al municipi i el va obrir a tothom. Un espai que, en poc més d’un mes des de la seva obertura, ha rebut prop de 1.000 visitants.

Per la seva banda la regidora de Turisme, Yolanda Pérez va parlar del Paisatge emocional de Miró com la proposta turística que uneix el Mas Miró i Mont-roig a través dels punts on l’artista va pintar alguns dels seus quadres més famosos. També va donar a conèixer algunes novetats per aquesta temporada com el nou web de Turisme que es posarà en marxa en breu, una competició ciclista o un nou carril de natació i un circuit de cal·listènia a la zona de platges.

L’alcalde Fran Morancho també va destacar la potencialitat del Mas Miró remarcant que “Mont-roig i Miró ja estan al món!”. A més, va parlar d’altres projectes importants pel turisme com el desmantellament de les vies del tren o la reforma de l’avinguda Barcelona.

L’acte també va comptar amb la participació del director general de Turisme Octavi Bono que va felicitar al sector per comptar amb l’elaboració d’un Pla Estratègic de Turisme.