.

Pili Berenguer, responsable de Gestió de Qualitat de Solcam i Marc Segura, CEO de Solcam. Foto: Cedida

Solcam, líder al sector de les energies renovables amb seu a Riudoms, ha obtingut la certificació ISO 9001:2015, la qual reconeix la qualitat i eficàcia del seu sistema de gestió. Aquesta norma internacional especifica els requisits per a un sistema de gestió de la qualitat (SGC), publicada per la Organització Internacional de Normalització (ISO), essent la norma de gestió de qualitat que cerca millorar la confiança i satisfacció del client, la motivació i la implicació de l’alta direcció, des d’un enfocament basat en processos i la millora contínua.

Els beneficis d’obtenir la certificació ISO 9001:2015 són la millora de la satisfacció del client, ja que la certificació assegura que els productes i serveis oferts compleixen consistentment amb les expectatives i necessitats del client. També l’eficiència operativa, respecte a l’eficiència de processos interns, reduint costos per a l’empresa i, per tant, pel client i reduint també els temps d’aplicacions. Igualment, obliga a un millora continua, amb el compromís de Solcam per continuar perfeccionant els processos i serveis i així oferir solucions més innovadores i eficients.


Altres notícies:


En conjunt, es tracta d’una certificació que aporta confiança i credibilitat en el moment de complir amb els estàndards internacionals de qualitat. També marca un compliment regulatori, ajudant a l’empresa a assegurar-se que compleix les normatives legals i reglamentàries aplicables, així com un augment de la motivació dels empleats, ja que treballar en una organització estructurada i amb processos clars, els empleats es poden sentir més valorats i motivats.

És per això que obtenir la certificació ISO 9001:2015 millora la qualitat i serveis de l’empresa, optimitzant els processos interns, millorant la satisfacció del client. I així ho explica Pili Berenguer, responsable del sistema de gestió de Qualitat de Solcam: “Després de 21 anys dedicats a les energies renovables, superant les diverses crisis que han tocat a aquest sector, obtenir la certificació ISO 9001:2015 ha estat un procés llarg i complexe, però necessari per a enfortir la nostra estructura operativa i garantir que disposem d’una visió i acció basada en la qualitat. Aquesta certificació també ens impulsa a continuar millorant i reforça la nostra posició com a líders al sector de les energies renovables”.