.

.

TOTS 21

Un dels dos llibres que es presentarà dissabte

L’editorial ‘Piscina un petit oceà’ mostrarà les novetats d’enguany en un acte públic el proper dissabte dia 12 a les 12h. a la Casa de la Festa.

El primer conte que es presentarà es titula ‘Una cosa tan petita que cap a la butxaca dels pantalons’, escrit per Joan Camises i il·lustrat per Anduluplandu. Una història basada en un espectacle de Genovesa narratives teatrals, (representat al Parc de Nadal de Tarragona). Aquest és un llibre que parla sobre el valor de la calma i la senzillesa. Una història per a llegir sense presses i amb la certesa que tard o d’hora arribarà, de carretera enllà, alguna petita sorpresa.

‘Un mitjó diferent a cada peu’ és el títol de la segona proposta que es presentarà aquest dissabte i que signen l’escriptor Joan Calçotets i l’il·lustrador Armand. Un mitjó diferent a cada peu són dues narracions que esdevenen una. A la primera coneixerem a una noia lliure, original i divertida. A la segona a un noi gris, equànime i avorrit. Però a mig camí (com per capritx de la vida…) potser es troben, potser es miren i potser, enlloc d’un final, trobem l’inici d’una dolça història d’amor.

Els llibres es podran trobar a les llibreries del territori.

Un projecte editorial proper

Piscina, un petit oceà és un projecte editorial amb seu a Tarragona especialitzat en llibres il·lustrats per a tots públics, una editorial estretament unida al grup de teatre Genovesa narratives teatrals també de Tarragona que treballa pel mateix tipus de públic.