.

.

TOTS 21

El rotatiu té una tirada de 30.000 exemplars i una audiència de 750.000 lectors.

L’edició número 29 d’aquest mes de juny de la revista Club + Renfe s’ha fixat en Tarragona i Altafulla per promocionar els Jocs Mediterranis Tarragona 2018, que se celebraran del 22 de juny a l’1 de juliol. Altafulla, seu de la prova del triatló el 23 de juny, és el municipi escollit per aquest rotatiu, que es reparteix a tots els trens AVE i de llarga distància, amb una tirada de 30.000 exemplars i una audiència de 750.000 lectors.

La revista avança en el sumari que “A Tarragona se celebraran els Jocs Mediterranis, englobats en el Moviment Olímpic del que ha sorgit l’esperit que ara aflora a la ciutat. Un esperit que no és nou, que s’ha desenvolupat a partir de la tradició i la cultura que fa més de 2.000 anys van implantar els romans que s’hi van assentar”, i segueix: “Tarragona uneix la tradició i la modernitat en la cultura i en la vida de la ciutat en la qual conviuen 13 recintes arqueològics declarats Patrimoni de la Humanitat amb l’art modern representat en el seu Museu. A pocs quilòmetres, Altafulla, una vila que conserva importants vestigis del seu passat romà i que treu el cap també al mar a través d’una façana marítima ben conservada, atractius que li permeten cridar l’atenció dels turistes que, per fortuna, encara no han col·lapsat els seus carrers i les seves platges.

A l’interior de la revista, des de la pàgina 38 fins la 40, hi dedica un extens reportatge on destaca la façana marítima de les Botigues de Mar, la vil·la romana dels Munts i l’ampli ventall d’activitats culturals que s’organitzen al municipi. També remarca la Vila Closa, i el turisme familiar fora del turisme de masses dintre de la Costa Daurada.