.

.

TOTS 21

 

La jove atleta del Nàstic que competeix amb l’Agrupació Atlètica de Catalunya, participarà al relleu llarg 4×400.

Laura Centella ha estat convocada per a participar a la Copa de la Reina aquest dissabte dia 27 de gener al Pavelló Lluis Puig de València.

La jove atleta del Nàstic que competeix amb l’Agrupació Atlètica de Catalunya, participarà al relleu llarg 4×400. La Laura és l’atleta més jove de l’equip. Dissabte passat a Antequera va participà als 400 m assolint una gran marca 57”60 dins campionats d’Espanya sub 20 per equips.

Cal recordar que als darrers Campionats d’Espanya absoluts l’estiu passat Laura Centella es va penjar la medalla de plata també al relleu 4×400.

Tot i la seva joventut, 17 anys atleta juvenil, Centella s’està fent un lloc dins de l’atletisme estatal participant per segona vegada en competicions estatals absolutes. Això ha de servir per agafar confiança per a seguir creixen i agafant experiència.

La Copa de la Reina es la competició per clubs on hi participen els 8 clubs més importants d’Espanya; FC Barcelona, Agrupació Atlètica de Catalunya, Playas de Castelló, Maratón, Scorpio, Pamplona At. I At. San Sebastián.