.

.

TOTS 21

La peculiaritat de Soubugen és la mescla d’instruments tradicionals amb una forma i estil d’interpretació pròpia i original

La peculiaritat de Soubugen és la mescla d’instruments tradicionals amb una forma i estil d’interpretació pròpia i original

El proper divendres 15 de març l’Auditori Josep Carreras acollirà el concert “Dues cultures i una ànima” a càrrec de Soubugen i Adriana Alcaide, a les 9 del vespre.

Amb una trajectòria de més de 20 anys, Soubugen combina la música tradicional japonesa interpretada pel shamisen del Hisao Suginaka juntament amb la veu i la dansa Nihon Buyou de Yuko Sarya.

La peculiaritat de Soubugen és la mescla d’instruments tradicionals amb una forma i estil d’interpretació pròpia i original. Tradició i modernitat van de la mà, creant una evolució contínua, amb nous i brillants arranjaments musicals que enriqueixen els habituals de la cultura musical japonesa, produint un estat elevat de consciència en els oïdors.

Després de 4 anys de col·laboració amb la violinista catalana Adriana Alcaide i de nombroses gires realitzades junts pel Japó i Catalunya, en aquesta ocasió podreu gaudir d’aquesta simbiosis musical plena d’imatges suggerents que traspassa fronteres.

Les entrades es poden adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web www.auditorijosepcarreras.cat, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.