.

.

TOTS 21

Captura de pantalla de la declaració de l’acusat del crim de Cambrils durant el judici a l’Audiència de Tarragona. Foto: Roger Segura

La secció quarta de l’Audiència de Tarragona ha paralitzat temporalment el judici del crim de Cambrils, que va començar dilluns passat amb un jurat popular. La sessió de divendres ja es va fer sense públic per la crisi del coronavirus i aquest dilluns estava previst que els membres del tribunal popular comencessin a deliberar. Fonts judicials han explicat a l’ACN que ja s’ha redactat el qüestionari que conforma l’objecte del veredicte, però que de moment no s’ha citat el jurat a l’espera de valorar la situació. No es descarta reprendre el procediment en els propers dies si, per exemple, es proveeix l’òrgan de mitjans de protecció per a aquests ciutadans.

Divendres el judici va quedar vist per a veredicte després que l’acusat negués els fets en la seva declaració i les acusacions mantinguessin la petició de 20 anys de presó per assassinat amb traïdoria.

De fet, la paràlisi impera als jutjats del territori, que només despatxen les causes més urgents, com les que afecten a presos, amb les mesures de protecció dictades per les autoritats.

ACN – Roger Segura