TOTS 21

Prop d’una trentena d’aficionats a les motos i els vehicles clàssics van  participar diumenge d’aquesta plantada del pessebre,

D’entre totes les sortides que cada any organitza l’associació Moto Clàssic Constantí n’hi ha una de molt especial, que ja s’ha convertit en una de les activitats habituals de la programació nadalenca al municipi. Es tracta de la tradicional plantada del pessebre al Pont de les Caixes, un dels elements patrimonials més emblemàtics de Constantí, situat ben a prop del conjunt monumental de Centcelles i declarat Bé Cultural d’Interès General.

Prop d’una trentena d’aficionats a les motos i els vehicles clàssics van participar diumenge passat d’aquesta plantada del pessebre, una activitat que aquest any ha arribat a la seva setena edició. Els participants es van trobar a les nou del matí al carrer Major i van fer l’esmorzar al Sindicat Agrícola de Constantí, complint les mesures de seguretat per la pandèmia.

Després d’esmorzar, els integrants de l’associació van donar un tomb pel poble amb les motos i es van dirigir cap al Pont de les Caixes on van fer la plantada del pessebre. La gran peculiaritat d’aquest pessebre és que totes les figures estan fetes amb peces relacionades amb el món del motor.

Després de la plantada i de la fotografia commemorativa, es va fer una petita ruta pels voltants del terme municipal fins a retornar al lloc d’inici.

Redacció