.

.

TOTS 21

Un dels Actes de l'Associació Canonja 3

Un dels Actes de l'Associació Canonja 3

Aquest dilluns l’associació ecologista La Canonja 3 va rebre el Premi Civisme en la modalitat de protecció de l’entorn natural pel seu projecte “Vesprades a l’Hort”.

La Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Benestar Social i Família ha reconegut aquest projecte i la trajectòria de La Canonja 3 amb el Premi Civisme. El projecte de les Vesprades a l’Hort, que aquest estiu ha arribat a la seva sisena edició, pretén promoure la participació i el diàleg sobre diferents qüestions i conflictes ambientals que afecten el poble de la Canonja i el seu entorn.

Al llarg d’aquestes sis edicions, les Vesprades a l’Hort han acollit debats sobre temes com el futur de la pagesia a la Canonja, la protecció de la Riera de la Boella, l’impacte de la indústria sobre l’entorn, les zones verdes de la Canonja, el model de mobilitat sostenible, l’estalvi energètic, el consum de proximitat i ecològic, el cooperativisme, entre d’altres temes.

Els Premis Civisme reconeixen en el jovent el gust per les responsabilitats, la capacitat associativa, la cooperació i l’esperit de servei, i també el compromís envers la societat i l’estimació i el respecte per la natura.