.

.

TOTS 21

Imatge de la signatura. Foto: Cedida

Imatge de la signatura. Foto: Cedida

Federic Adan, president de l’Associació Contra el Càncer a Tarragona, i Joan Maria Adserà, director general de la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent han signat la renovació i ampliació del seu conveni marc de col·laboració. L’acord inclou la col·laboració d’ambdues organitzacions en els seus serveis assistencials i d’acompanyament, així com la voluntat d’unir forces per promoure hàbits de vida saludables.

D’aquesta manera, l’Associació Contra el Càncer a Tarragona farà serveis de psicologia i activitats de voluntariat en favor dels malalts oncològics i els seus familiars, hospitalitzats en els diferents centres de titularitat de Xarxa Santa Tecla.

En aquesta línia, la Xarxa Santa Tecla facilitarà serveis d’atenció domiciliària a favor dels beneficiaris de l’associació i col·laborarà en la detecció i derivació de pacients i familiars que puguin necessitar els serveis de l’Associació Contra el Càncer a Tarragona, com són l’atenció psicològica, l’atenció social i l’acompanyament.

Per fer prevenció en l’àmbit de la salut es duran a terme actes i accions conjuntes centrades en la promoció d’hàbits de vida saludables.