.

.

TOTS 21

Mercè Dalmau, alcaldessa de Cambrils

Mercè Dalmau, alcaldessa de Cambrils. Foto: Reusdigital

Mercè Dalmau opta a repetir com a alcaldable per CiU a Cambrils. El comitè executiu local ja l’ha escollida i ara ha de ser ratificada per la militància, en una assemblea extraordinària que tindrà lloc aquest dilluns, 19 de gener, a les 8 del vespre, a la seu del partit. El president de l’agrupació local, Josep Miró, signa la convocatòria de dilluns que compta amb un únic punt: “Elecció del/a cap de llista de CiU a les eleccions municipals, a proposta del Comitè executiu local, d’acord amb la normativa vigent”.

Fonts del partit consultades per Reusdigital.cat han explicat que ja s’ha iniciat una ronda “intensiva” de trucades perquè “l’assemblea de dilluns sigui un èxit”, després de les bones xifres de participació a Reus i Riudoms en la ratificació de Carles Pellicer i Josep Maria Cruset, respectivament. En concret, Pellicer va ser ratificat amb un 73% de suports, un 23% de vots en contra i un 4% d’abstencions d’un total de 161 vots; mentre Cruset va ser escollit de manera unànime.

A dia d’avui no s’espera cap altra candidatura diferent a Dalmau, si bé és cert que en els darrers mesos s’apuntava la presència de Dani Milan com alternativa a l’alcaldessa. Milan, regidor independent a les llistes de CiU en les darreres municipals, ha estat un dels pesos pesants del mandat de Dalmau i era ben vist per algunes veus de la direcció del partit a Barcelona. Finalment, però, Milan ha abandonat la política municipal i serà el nou director gerent de l’Empresa Municipal d’Aigües de Tarragona SA.

Joan Marc Salvat