.

.

TOTS 21

La fira celebrarà la 9a edició en un espai instal·lat al Pavelló Municipal i a l’escola El Roquissar en una superfície de més de 2.000 m2 de jocs i inflables per a la canalla.

L’atracció ‘assalta boles’ és la principal novetat del Parc de Nadal 2018 d’Altafulla, que obrirà les portes el pròxim dia 2 i fins al 4 de gener de 2019. La 9a edició de la fira, que tindrà l’entrada lliure, s’instal·larà un any més al Pavelló Municipal d’Esports i al gimnàs i la pista de l’escola El Roquissar, i ocuparà així un espai firal de més de 2.000 m2 de jocs, inflables, tallers i activitats per a la canalla.

El Parc de Nadal d’Altafulla comptarà amb un total de deu atraccions com l’assalta boles, karts a motor, karts ecològics a pedals, salta boles, el Súper bigotis, que repeteix edició, el gira-salta, els bidons, l’inflable i pista amb tobogan, una ludoteca, i un taller de pinta cares.

La regidora de Cultura i Festes, Montse Castellarnau, ha explicat que “es tracta d’un parc de gran qualitat que ofereix moltes possibilitats als més petits de la casa per entretenir-los i facilitar-los activitats alternatives durant les vacances de Nadal”.

Més enllà d’això, també es durà a terme un taller de manualitats diferent cada dia i també es comptarà amb la col·laboració de la Policia Local, els Bombers de la Generalitat i el Servei d’Ambulàncies al llarg dels tres dies de fira. A més, es comptarà també amb servei de bar dintre del recinte firal. L’horari d’obertura del parc serà de 17 a 20h.

D’altra banda, el Parc de Nadal acollirà el dijous 3 de gener al Patge Reial que recollirà les cartes dels més menuts per lliurar-los-hi a Ses Majestats; i el divendres 4, a les 19.00h, es farà el lliurament de premis del 7è Concurs de Pessebres d’Altafulla.