.

L'humorista Dani Pérez forma part del cartell

L'humorista Dani Pérez forma part del cartell

El 18 de setembre, en el marc de la programació de les festes de Santa Tecla, torna al Palau de Congressos  “Las Noches de el Club de la Comedia”. Després de l’èxit de la passada edició, la promotora 600’ns i Tarraco Events han programat una nova nit d’humor, aquest cop amb Santi Rodríguez, Dani Pérez i “El Monaguillo”.

Les entrades es poden adquirir a través del portal www.traslarisa.es per un preu de 16 euros  les primeres 250 entrades, 18 euros les següents 250 i per 20 euros la resta i taquilla.

El cartell

Dani Pérez és capaç de fer viure sensacions ben quotidianes com si fos la primera vegada que ens passen. Un còctel explosiu que ens mostra la realitat del que ell veu en el carrer, en un supermercat o en la barra de un bar.

Sergio Fernández, més conegut com “El Monaguillo”, és un dels cracks del “stand up comedy nacional”. Porta molts anys dedicat a l’humor en diversos programes de ràdio de cobertura nacional (Esta noche o nunca, Ábrete de Orejas, No son horas ..) i el seu gran èxit: La Parroquia, amb el que acumula sis temporades de retransmissió.

Santi Rodríguez es va donar a conèixer com a “el frutero” de la sèrie televisiva “7 vidas”. Ha participat en diferents sèries i projectes televisius, a  més de Las noches del Club de la Comedia. També participa en diversos espectacles teatrals com 5hombres.com, Ave Sosísa,  Cómicos Uno a Uno i Historias de cada día.