.

.

TOTS 21

Cartell de la campnaya iniciada a Cambrils

 

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils s’adhereix a la campanya “Arxivem el moment” promoguda per l’Associació d’Arxivers de Catalunya que té per objecte documentar i preservar evidències sobre el moviment social i polític que està suposant el Referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

L’objectiu d’aquesta campanya és que els ciutadans aportin documentació textual i gràfica dels actes relacionats amb els referèndum de l’1 d’octubre i posteriors esdeveniments.

Des de l’Arxiu Municipal es demana que cada document que rebin, ja siguin textos fotografies o vídeos, vagin acompanyades del nom de l’autor, del lloc dels fets i d’una cessió d’ús. Per tal de poder verificar i contrastar el material recollit, es demana als ciutadans que incloguin dades concretes dels fets descrits als documents, com ara la data, el lloc, l’hora i la descripció del fets a què es fa referència. Els documents es poden presentar en qualsevol suport físic que serà retornat al propietari una vegada descarregats els documents.

Les aportacions es poden fer presencialment a l’Arxiu Municipal, la Biblioteca Pública i el Museu d’Història de Cambrils (seu del Molí de les Tres Eres). També es poden enviar els documents per correu electrònic a l’adreça arxiu@cambrils.cat o mitjançant el sistema WeTransfer. Els documents cedits restaran conservats a l’Arxiu Municipal de Cambrils.

S’ha previst la possibilitat de realitzar donacions anònimes, atès que es tenen en compte les restriccions habituals per motius de seguretat i confidencialitat, tant des del punt de vista tècnic com jurídic.