.

.

TOTS 21

El pròxim divendres 3 de desembre a les 19:30h al Teatret del Serrallo, tindrà lloc la segona edició de ‘Lectures de Mar’, una activitat organitzada per l’Arxiu del Port Tarragona i la Biblioteca Pública de la ciutat.

Es tracta d’una activitat que combina la lectura de textos i la interpretació musical, i, en aquesta ocasió, les lectures giraran al voltant de la història i la música del Barri del Port de Tarragona, els rapsodes interpretaran lectures extretes del llibre ‘el naixement dels barris del Port’ de Lluís Ballester i Coia Escoda, publicat pel Port Tarragona l’any 2005. Un llibre que forma part de la col·lecció Saturnino Bellido, i de la qual se n’han triat nou fragments adaptats per a la lectura en veu alta. També s’afegiran altres lectures relacionades amb autors i autores locals com Artur Bladé Desumvila, Rovira i Virgili, Pin i Soler o Virgili Sanromà.

Els rapsodes encarregats d’interpretar els textos seran Encarnació Laínez, Josep Maria Piñol i Antònia Sabater. La música serà interpretada pel violoncel de David Blay.

Anterior edició

En la primera edició de ‘Lectures de Mar’, el 2019, el públic va poder escoltar, en veu alta, lectures i música al voltant de la història sobre la Segona Guerra Mundial a Tarragona, un esdeveniment que va tenir una molt bona acollida per part del públic assistent.

Les persones responsables de l’organització de ‘Lectures de Mar. Història i música al voltant del Barri del Port’ conviden a participar en aquesta activitat artística després de la bona acceptació que va tenir la primera edició.

Per assistir a l’activitat, gratuïta i amb aforament limitat, es pot enviar una sol·licitud a l’adreça arxiu@porttarragona.cat.

Redacció