.

Una imatge del creuer Wind Surf

Aquest diumenge, dia 4 de novembre, a les 7:00 hores, atracarà al moll del dic de Llevant del Port de Tarragona el Wind Surf, de la companyia Windstar Cruises, procedent de Barcelona. El creuer té 187 metres d’eslora i una capacitat per a 312 passatgers. Marxarà a les 17:00 hores cap a Eivissa.

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers al Moll de Llevant fins a la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera. És per aquest motiu que, des de la propera mitjanit del dissabte, dia 3, a les 00.01 hores, i durant tot el diumenge, fins a les 17:00 hores, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motiu de seguretat dels propis vianants es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

El problema de la manca d’espai per rebre tants creueristes és el que ha portat el Port a plantejar una terminal provisional al Moll Balears, per poder disposar de més espai d’amplada. Ara, l’estretor del Moll de LLevant dificulta els trànsits. La solució rpovisional es farà perquè s’està alentint la del contradic dels Prats, una segona solució que lAjuntament de Vila-seca voldria que fos definitiva. El Port aposta per una solució final a la zona del Club Nàutic.