.

Foto d'arxiu de la regata del Nàutic Cambrils

Foto d’arxiu de la regata del Nàutic Cambrils

La desena d’embarcacions participants a la competició de creuers amb més tradició del Club Nàutic Cambrils i una de les més antigues de Catalunya van gaudir d’un gran cap de setmana de molt bon ambient, tot i el poc vent, que els va fer esforçar-se més. Les tripulacions havien de fer dos recorreguts ben diferents.

La regata es va iniciar dissabte a les 10:30h amb el registre de participants i l’esmorzar, per a les 12h donar el senyal de la primera prova, la travessa fins el Far de Tortosa. Després de 9 hores de navegació i 20 milles, 5 de les embarcacions participants aconseguien arribar a destí.

Cal destacar la lluita contra el temps límit amb les condicions adverses de vent. Diumenge la jornada va començar a les 11h, i a falta de vent, el Comitè de regates va escurçar el recorregut, donant per vàlida la prova. A l’arribada, fideus rossos per a tothom i tot seguit l’entrega de premis, que va comptar amb la presència de Natàlia Pleguezuelos, regidora d’esports de l’Ajuntament de Cambrils.

El vencedor va ser l’Arosa XI del CN Hospitalet-Vandellòs, de Fernando Garcia, que a més es proclamava Campió de Catalunya de RI. En 2a posició el Miriapodo, del RCN de Barcelona, de Lluís Romeu. La 3a posició requeia en el Món de l’Ona II, del Club Nàutic Cambrils, de Ramon Cañellas.